Mancare de mazare (de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Aug 2013 | 46455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 5 cepe mici
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 cutie concentrat de pulpa de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare (de post):

Curatam si spalam legumele.

Ardeiul, ceapa si morcovul se trec prin robot apoi se calesc in ulei (cca 10 minute).

Rosiile se trec de asemenea prin robot, obtinem un suc de rosii mai gros pe care-l adaugam peste legumele calite. Condimentam, adaugam foaia de dafin si mai lasam la foc potrivit cu capacul pus inca 15 minute.

Adaugam mazarea si concentratul din pulpa de rosii si lasam sa fiarba in continuare cu capacul pus pana fierbe mazarea.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

11.08.2013, 19:39

grozav de buna si mie imi place!

Rocsi 1

11.08.2013, 19:52

Mmm mazare. Buna, buna

christyansen 1

06.08.2014, 16:23

buna papica bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu legume